Materiaal zoeken

Gebruik IHLIA’s zoekmachine. Of zoek in andere bronnen:

Materiaal inzien

1.De collectie van IHLIA bevat zeldzame stukken. Om de kwaliteit van de collectie te waarborgen kun je alle materialen alleen bij IHLIA inzien. We leggen het op aanvraag voor je klaar. Maak hiervoor een lijst (maximaal 12 items) met wat je graag wilt bekijken en stuur deze naar info@ihlia.nl

2. Zodra we je aanvraag hebben ontvangen, nemen we contact met je op. Binnen een werkdag (ma t/m do) kun je het door jou aangevraagde materiaal inzien.

3. Je kunt het materiaal bij de informatiebalie van IHLIA raadplegen. Een gedeelte van onze archieven is ondergebracht bij het IISG en daar te bekijken. Dien hiervoor een aparte aanvraag in.

Meer over IHLIA’s werkwijze.

Over IHLIA

Foto 12_OBA

Iedereen kan bij IHLIA terecht voor informatie over homoseksuele mannen, lesbische vrouwen, biseksuelen en transgenders, hun geschiedenis, leefwereld en cultuur.

IHLIA bewaart en ontsluit niet alleen de geschiedenis van anderen, wij zijn zelf ook onderdeel van de homo- en lesbische beweging.

Ons erfgoed is ook jouw erfgoed. Steun IHLIA en kom uit de kast als Vriend(in) van IHLIA.

Stel je vraag

Vraag het IHLIA

Heb je een vraag over IHLA of over een specifiek LHBT-onderwerp? Stel je vraag via de vraagbutton. Misschien is je vraag al eens eerder gesteld, dan kun je het antwoord ook vinden bij de Meest gestelde vragen.

Stel je vraag

IHLIA helpt iedereen

 

Blijf op de hoogte

Wil je het nieuws over de activiteiten van IHLIA en uit de wereld van het LHBT-erfgoed iedere maand in je mailbox? Vul hieronder je e-mailadres in en wij doen de rest!


Wat IHLIA’s bezoekers zeggen

Thank you so much these two additional articles. You have been a great help in my research. Thank you again for your help.
Klant informatiebalie

Steun IHLIA